Гледах Весела Лечева

Гледах Весела Лечева в „Шоуто на Иван и Андрей“. Моето скромно мнение едва ли е нужно някому, най-малкото на нея самата, а и едва ли ще го прочете, но ми се прииска да се изкажа и както казва шопът: “ и я да окна, да се чуе“.

Преди години имах удоволствието да се запозная с Весела, със съпруга й, с цялото й семейство. Поводът беше един филм, който поради различни причини не видя бял свят, но пък архивите са все още живи. Главният герой във филма беше Весела Лечева,  като успял спортист с много успехи, титли и медали. Докато снимахме филма, обикаляхме заедно с нея стрелбищата,  където тренираше, гледахме как стреля, правихме интервюта и на Белмекен,  в базата, където тя беше на лагер, снимахме кросовете й, плуването, гледахме тенис, разговаряхме със съпруга й, с родителите, със семейството и приятелите.

От времето, което изкарахме заедно, у мен остана убеждението, че Весела е естествена, открита, стабилна и готина.  Разговорът ни със съпруга й също премина много добре и  мисля, че и той беше откровен с нас.

Не съм наясно с бизнеса им, с интересите, с методите на действие и т.н., но искрено ми е неприятно за това, което им се случи. От участието  на Весела Лечева в „Шоуто на Иван и Андрей“ разбрах, че тя все още е същият човек – открит и спокоен и й пожелавам от сърце отново да успее, където си е пожелала.

Е, окнах и вече ми е по-леко…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s