Към любимите ми мъже, ако… разрешат :)

Първо си изберете жена, която да ви харесва без пари, а после започнете да печелите.
Всички приказки и филми, където милионерите се правят на бедняци, за да ги обикнат бедни и след като това стане, признават огромното си богатство, се оказват много по-реални, отколкото съм допускала. Мислех, че това са отдавна изветрели сюжети и превключвах канала, когато попадайки на филм, се стигаше до този момент.

Не съм била права!

Разбирам, благодарение на т.нар реалност, заобикаляща ни действителност, битие и пр., че на сина ми се налага да дам два съвета. Първо – наистина да търси жена, която да го обича и без една пара в джоба. Но! – Второ  – веднага след като това се случи, да започне много добре да печели.
Иначе просто няма кой да го обича.
Жените НАМРАЗВАТ мъжете без пари и това е факт, с който трябва да свикнем, докато съществуват парите. Този факт е най-неприятният от всички, до които съм достигала, благодарение на собствения си опит и никак, ама никак не бих искала да съществува. Обаче не само си живее, но и се разпространява по-бързо от вирусите на фармацевтичната мафия.
И на всички, които се питат защо млади мъже все повече ходят с възрастни жени, бих искала да споделя скромното си мнение. Защото младите мъже без пари се надяват, че какичките с пари, останали без ласки и внимание, ще ги гушнат под крилото си. Да, това става, но то е само началото. Все още хомосапиенсът ни е твърде консервативен – въпреки всички революции, „кадрови“ промени от бяло в черно, от жена в мъж, от  просто мисли в мисли в зелено и т.н. Все още мъжът е онзи, който най-добре може да печели, а жената е онази, която най-добре може да харчи. И ако някъде стане обратното, жената просто НАМРАЗВА мъжа.  Бих казала, че важи същото и за мъжа, но нали не съм от неговия пол, ще се въздържа.

Advertisements

2 thoughts on “Към любимите ми мъже, ако… разрешат :)

  1. Супер права си, точно така е. И мъжете ни мразят като започнем да печелим повече от тях, нищо че се правят на послушни и уж ни гушкат паричките.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s