Още малко за мъжете, за Рая и предаването на Карбовски

Няколко часа бяха минали, откакто публикувах  „обръщението” към любимите ми мъже и попаднах на „Отечествен фронт” на Карбовски. Изгледах последните 6-7 минути за Рая и нейния своеобразен протест срещу българските мъже. Пропуснах по-голямата част от предаването, но останах с впечатление, че Рая е опитвала с не един от българските мъже и никога нищо не се е получило, според нея – заради тях. Защото, както казва тя, сами са си избрали да бъдат „смотаняци”. И понеже така са решили, Рая ги отписва, зарязва ги, а заедно с тях и страната си, към която е безразлична. Избира Тел Авив и Израел. Именно Израел и евреите, за които, според Карбовски, тя е гой (НЕеврейка), а според самата нея това вече не е от такова значение. И затова НЕеврейката има повече шанс да се омъжи за евреин, отколкото за българин.

В края на „Отечествен фронт” Карбовски прочете писмо от Рая, която е в Тел Авив и е щастлива – с онова, което е търсила.

Струва ми се, че в моето „обръщение”, също като семенцата в средата на плода, присъстваше нещо подобно на онова, което кара Рая да обърне гръб на мъжете у нас и на България. Само че аз виждам и друго. За мен преди жените да изоставят мъжете, България ги предава и изоставя. България не осигурява на своите мъже нормалния шанс и възможности да придобият естественото мъжко самочувствие и да се представят с него пред жените. И това е така много отдавна и вече се вижда с просто око – българските мъже отказват да имат нормални връзки с жени, отказват да бъдат закрилата, силата и смелостта за тях, започват да отказват секс с тях, започват да отказват всякаква отговорност. И е твърде глупаво само да повтаряме, че всичко си зависи от нас-самите и да не се разкисваме, да престанем да чакаме все някой да ни помага.

Въпросът е съвсем друг.

Въпросът  не е в това, че чакаме някой да ни помага, а че се изтощаваме в непрекъснатите опити да неутрализираме държавата, която ни пречи.

Има толкова български филми (от соца), където българският мъж е представен като карикатура, смешка, заливала съм се от смях, докато гледам как се перчи с новия си москвич, как се ежи на жена си и я кара да бута колата, как гледа да се уреди и да се изфука и как едва ли не единственият му начин да придобие самочувствие е да се изхитри, да се подмаже, да прецака някого. Ето това е истината за мен. Много отдавна държавата пречи и май е късничко да обвиняваме Рая в толерантност и услуга на секс туристите.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s