Театрите ли ще се изреждат в Господарите? Спят ли преподавателите по тв журналистика?!?!

Анета Сотирова беше невероятна във филма „От нищо нещо“ (1979 г.), с кравата Венетка, с ревнивия Стефан Данаилов и много добрият Асен Кисимов. Като актриса е добра, както сигурно и Светослав Пеев, въпреки че специално той ми е малко безразличен.

Само че сега в „Господари на ефира“, и двамата не стават. За мен.  Защото не са подходящи за късния час на излъчване, за близката камера, насилват се над скечовите реплики, някак си видимо обмислят какво и как да го кажат. А и кой умник-сценарист им измисли да разиграват флирт и закачки по между си? Толкова е неподходящо! Добре, че свършват с изявите си.

Надявам се, че в Господарите не са решили да изреждат двойки над 50 години от театрите.

Пък и не е ли време да се направят истински конкурси за водещи, където да се даде шанс на нови лица? Да се пробват нови хора, които обичат професията си, които са си мечтали да бъдат тв водещи и които стават за това?

КАКВО ПРАВЯТ ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ ПО ТВ ЖУРНАЛИСТИКА? КОИ СА ТЕ?

Г-ЖО МОНОВА И ВИЕ ЛИ ЗАСПАХТЕ?

Защото Стефан Данаилов се погрижи като баща за своя клас, пробута ги навсякъде, където успя, където можа, където беше добре да ги видят, да ги запомнят, даде им шанс. А някой преподавател по тв журналистика да се е погрижил за своите възпитаници? Да ги е показал по телевизията, да ги е  „рекламирал“? Аз не знам такъв. Ако знаете, кажете.

И сме принудени да гледаме едни и същи, едни и същи досадници по телевизиите. Или кухите лейчици, които се хилят като празни тиквички и ги питат зрителите по директната линия за колко време един 80-годишен старец получава ерекция?

ОХ…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s