Българите да изберат Алфа нивото

Венета Райкова спечелила парите от “ Сделка или не“ чрез визуализиране на алфа ниво …  Целия предишен ден си представяла как посочва кутията, как вътре са парите, как ги взема и какво казва после. Така се похвали самата тя в „Горещо“, след което ни предостави обширното интервю с международен специалист по тези работи.

Все пак възможно е Венета и така да е спечелила парите, а не като „хонорар“ за участието си в Биг Брадър, особено ако е добра в самовнушенията. Но дори това да е истина, не биваше да го казва, защото е от този тип истини, на които никой не би повярвал.

Само че сега нямаме друг избор, освен да повярваме на Венета. И всяка вечер всички – от генерала до редовия обикновен човечец, всички чинно да се гмурнем в алфа нивото и да визуализираме.

Може да не сме участвали в световния ден на оргазма за пречистването на планетата, но ако успеем да влезем едновременно в алфа нивото и да визуализираме излизане от кризата, благоденствие, кюлчета злато и т.н., разгеле видим и ние бял ден. Щото се видя, че може да има преход и повече от 20 години, че криза може да е нещо безкрайно като състояние, че управляващи като онези,  които Росен Петров всяка неделя дава за пример, днес не се раждат, така че да се вземем в ръце и всички  заедно – в алфа нивото.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s