„Не всички свирки минават“ … е време да каже поетът

Цветанка Ризова адски се изложи с Батето в неделя. Мъка, голяма мъка беше това интервю.

Аз вече рядко я гледам, защото въпреки че положи усилие да позаглуши шума в ушите на зрителя, че всъщност НЕ  задава реални въпроси, тя взе повече да издиша и да Не задава въпроси. А и Росен Петров й тури конкуренцията с майсторлъка на тайните служби и идиотския си шоу-смях :))) Не че не се загледах в предаването й, когато видях Веселин Маринов заедно с Цветан Цветанов да си прави реклама на концерта и да говори как джогинга им с Цветанов не бил от вчера… Това си беше забавно, но в последното издание Ризова се изложи много. Докато Иван Славков ставаше все по-жълт и все по-несловоохтлив, интервюто все повече НЕ ставаше и накрая просто пропадна. Защото, по мое скромно мнение, както не от всяка свирка става дърво, така и не всички свирки минават. Батето очевидно са го обслужвали  доста добре. Извинете за сравнението, но някак си Цветанка Ризова ме предразполага. Може и аз да съм си виновна.

Не мога да подмина и поредното свърх-умотворение на постоянната агитка в БНТ – кръстили предаванията си от Световното по футбол – „Зов от Африка“ !?!?!?!?  Ще предложа в тяхна чест едно стихче, което помня от детските си години, да го изпишат някъде или да го изрецитират в ефир:

„В Африка на лов през юни

срещнах всякакви маймуни.

Както в джунглата вървях,

със една се запознах… „

Еми то зов, зов, ама нали за БНТ става въпрос все пак!

Advertisements

4 thoughts on “„Не всички свирки минават“ … е време да каже поетът

  1. Наистина Ризова сбърка. Но да правиш интервю със 70 годишен дядка си е чист провал.Eдинствено Бочаров става въпреки 90 – те си години:)

  2. Я разкажете де! Аз, да си призная, панически избягах от Нова, когато Цветанката си обяви госта. Гнусно ми е. 😦 Но все пак се чудя как е протекло предаването.

    • Ами предаването не протече, защото изтече, тежка работа, едносрични отговори и глупави въпроси, няма нищо за разказване просто…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s