Тази нощ Диего Форлан тъгува

Не съм писала отдавна тук. НИЩО интересно на моя бряг, очевидно. Или пък другата крайност – МНОООГО

интересни неща, та няма верме за писане.

Знам ли!

Прочетох набързо последния си пост за футбола и… Горката Англия! Горката Аржентина… Футболът е точно такова изненадващо приключение, каквото е и животът – не знаеш кой мач как ще завърши и колко точно подготвен ще се окажеш на терена. И съдията, да не забравяме съдията 🙂

Когато футболът владее света, вкл. Ангела Меркел :)), БНТ е цар в ефира, естествено. И смешно, но факт – започва да си брои високия рейтинг на глас.

А по БТВ вървят гегове. Веселин Маринов пее химна на полицията. Само не знам кое му е толкова изненадващото, та се вдигна такъв шум; човекът винаги се е старал, потил, приближавал, ту към едни, ту към други, ту към едни и същи…  Водещите на новините пък също така логично започнаха да правят реклама на ПРО БГ. Пазар ли е, криза ли е, комиците ли са?!? Горката БТВ!

Замислих се и какво би било, ако нашите футболисти бяха на световното. И се замислих не толкова, заради самите наши футболисти, а заради видението, което ме споходи – бате Бойко на трибуните! Ангела Меркел си писа точки, но кой ли може да се сравни с г-н Борисов!? Ама не би късмет да се порадваме на тази гледка! И все пак, с екипчето по първите страници на вестниците, с лелята – обикновена жена от народа, при която се преоблякъл министър-председателят ни, хич не ни и трябват африканските трибуни с вовозелите.

Дааа. А тази нощ Форлан ще тъгува. Урусите си отиват. Не без помощта на любимия ни герой – съдията.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s