Набери ми ЕГН-то ;)

Много пъти съм си мислела, че не трябва да има ЕГН-та. Като номерата в затвора са ми или в матрицата, ако предпочитате. И поредното доказателство за верността на моето мислене се яви преди дни. Вальо Танов да вземе да се изложи и то не чрез собственото си ЕГН, а чрез някакво футболно и то аматьорски футболно и да вземе отгоре на всичко да го набере! Хубаво е в нашата страна! И разнообразно!

Ритане по кокалчетата, набиране на егн-та, специално набиране на Вучката, Мишо Бирата, разпечатки, флашки и секунди… Боже!

Но над всичко грее Алексей Петров. Мине-не мине време и хоп изгрява Алексей Петров.

Ако не беше грипът, който продължава и продължава да превзема нови градове, нищо не би засенчило слънчевата аура на Алексей Петров.

Лошото е, че сутрин, когато алармата запее с нежния глас на някой любим изпълнител, все по-малко стават нещата, заради които си заслужава да станеш. Още по-лошото е, че трябва да мотивираме децата като им обясним смисъла на ставането.

А ЕГН-то наистина е гаден номер. Скроиха ни го, за да ни гледат сеира после. Ту на жените, които изтръпват при този въпрос, ту на мъжете, които от време на време го набират. Иначе единственият, който би трябвало да го интересуват егн-тата ни, е  онзи отгоре, както казваше баба ми. Само Той.

 

 

Advertisements

5 thoughts on “Набери ми ЕГН-то ;)

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s