Не е опасно и не е близо :)

Чудя са до кога бТВ ще пускат анонс на някакво си предаване „Отпечатъци“, което вероятно никой не гледа. Мира Баджева е като кошмар, след който трудно може да се съвземеш. Тъй като очевидно нямат намерение да ни спестят този кошмар, предлагам анонса на „Опечатъци“ да го пускат само след филми за природата, космоса, животните или някакви други публицистики, а не след филми с красиви актьори, актриси, герои. Просто трябва да се има предвид, че не всеки водещ може да издържи конкуренцията да дадат лицето му веднага след някой нашумял и утвърдил се холивудски актьор например. Дори след турските актриси и актьори внезапната поява на Мира Баджева с ужсната реплика, изказана натъртено и отсечено: „Отпечатъци“ ! звучи като крясък, който цели да те стресне и уплаши. Горката Мира! Не стига, че не я гледат, ами я ползват и за уплах на зрителя.

Впрочем отдавна съм забелязала,че никой в програмните отдели не мисли кога точно ще се пусне лицето на някого и след чие точно лице или пък тема, предаване, филм. В този смисъл си съществува и отдавнашният проблем с онези филми, забранени за лица до 12 или 18 години, в чиито анонси, пускани точно в най-гледаното време, се съдържат най-гадните кадри. Точно онези всъщност кадри, поради които филмите не се препоръчват за определени възраствои групи. Разпрани, размазани, изнасилени… всичко е в анонса. А анонсът е в към 20.00 ч. примерно. И много важно, че после в 23.00 има точка долу в ъгъла за забрана. Всичко е видяно в пусканите по сто пъти анонси.

Що се отнася до Диана Найденова, вече ми е трудно да гледам нейното театралничене, снишаване на гласа, поглеждане на ляво, на дясно, лека усмивчица, после наказание със студен тон или подканяща реплика от рода на: „Изправете се, седнете спокойно, не се въртете! И камерата не може да ви хване така!“  Неприятно и непоносимо. Все едно някаква натруфена героиня от водевил е седнала да интервюира… Кого ли? Ами като се имат предвид нейните супер „опасно близки“  интервюта, сигурно и Бен Ладен ще й падне…  Само не знам кое му беше опасното на интервюто с Мишо Бирата, като тя така го смъмри да не се върти, че то и близкото се изпари…

Advertisements

2 thoughts on “Не е опасно и не е близо :)

  1. Аз предлагам да свалят от ефир предаването “ В джаза“ с нелицеприятната, безкрайно досадна и глуповата Вили Сечкова. . .

  2. Нейната цел, подкрепена единствено от близкия до нея мъж, но явно достатъчна подкрепа е това, та нейната цел е да бие всички ток-шоута с нелицеприятност, която тя смята за предимство. Досадната й глупост е нещо, което в един момент ще й изиграе шегата да я свалят. Но за всичко има време, а някои чудеса продължават повече от 3 дни. Както казват евреите – 2+2=5, максимум на 6. Та така и с Вили Сечкова :))))

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s