По време на война такива хора те убиват

Поредният „подвиг“ на лицемерните, двулични, некадърни, но безпардонни хора, които не се спират пред нищо, за да постигнат целите си, все по-често не ми дава покой.  Не мога да се примиря, че това е нещо като вълна, която те залива и спиране няма.  Не разбирам възпитанието на тези хора и единствената им способност – да ти забият нож в гърба или да чакат само да отминеш, за да излеят помията си по твой адрес.

В мирното ни съществуване такива хора предизвикват поражения, които по време на война се наричат само с една дума – смърт. Ако сме във война, такива хора те гръмват без да им мигне окото, забиват ти  истински ножа в гърба и не просто те предават, а вървят напред без да се интересуват от броя на жертвите, останали зад гърба им.

Ето заради това, още повече не разбирам как интелигентните продължават да ги търпят и да им правят път и как тези хора си живеят, неспирани от никого и дори поощрявани незнайно защо от някого. Чудя се до кога ще продължава това?! И колко качествени хора трябва да паднат, за да се вземе голямата лопата и да се изринат тия никакви хора, които Кеворкян по малко по-различен повод нарича в една своя статия  „екзекутори на стойностни личности“.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s