Какво още има в касата?

Циркът е любимо зрелище и за малки, и за големи. Неслучайно всяко изписване на бебе се съпровожда от поне двама цигани с барабан и акордеон, които под мустак те убеждават, че тоя живот без малко циганско не струва!

Тоя живот без цирк явно нищо не струва.

Представленията са различни, репертоарът е добър. Сутрешните и вечерни представления сега се наричат „Здравна каса“. Наааай-общо казано. Имаше един добър въпрос преди време – как ви започва денят? И един удивителен отговор: С усмивка.

Сега поне не ни питат. Директно включване – хвърчат във въздуха страховити реплики, после се спускат задължителните извинения; след това идва редът на даренията, оставките, на жертвите, паднали в името на народа… колко зрелищно! Стонове, обяснения, логични пожертвования. И вечерта – отново същото. Вечерният цирк.

И всичко това заради какво?

Заради добре познатото – айде за вас – достатъчно, сега малко  и за нас. Дааа!

Да не си е помислил някой, че миналата година, че поминалата и т.н. не е имало ДМС-та, не е имало достойни хора като Нешева?!? Айде де! Те, по принцип, там, където са парите, обикновено са и най-достойните. Именно заради тях и работят достойни фармацевтични компании! Бъдещето на тези хора е в техните лекарства, а това си е сериозна отговорност. Но… и тя си има определен период на давност. После – друг я поема. А поемането от друг не става току-така. Както вече стана дума, тоя живот без цирк нищо не струва!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s