Незабележими забелязвания

Феноменът „Дичо“ се състои в това да направиш приятелката си по-успешна от теб самия. Не знам как го постига, но така известният Дичо от Д2 се справя удивително в тази насока. Затова заслужава, както преди често казваше Део, едно: „Дичка, обичам те!“

Наистина ли е фатално да си личи, че си умен??? Днес на шега казах на фризьорката да не ми открива много челото, че току-виж си проличало колко много акъл имам… :))

Не е зле всичко да се претегля. Колко ум, колко чар, колко чувство за хумор… А сега какво? Само колко коса, колко цици, колко сантиметра… Несправедливости на този свят колкото щещ!

Открих, че бройката има по-голямо значение от размера. За жените. Ако изневериш на съпруга си само с един, не е същото като да изневериш с трима или да го правиш непрекъснато. Съвсем не е същото. Докато размерът не би могъл да има чак такова значение 🙂 Всъщност, изглежда ми по-логично.

Апостол Пенчев казва, че в бтв звъняли възмутени граждани да питат какво прави Магардич в праймтайма на бтв след клеветническите си изказвания по адрес на телевизията!?!?!? Колко съвестни спрямо бтв, осведомени спрямо праймтайма и пр. граждани… А ще си помислиш, че не е така!

Ако децата не споделяха на родителите си абсолютно нищо за връзките си, дали светът щеше да е по-добър? Или само по-многоброен? И дали децата щяха да са по-щастливи от родителите си? Нямам отговор. Все още.

Искам с пролетни обувки и с рокля на цветя да инвестирам в любовта…

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s